Omerta City of Gangsters

0 Reviews
Ean: 4260089414655

Omerta City of Gangsters is een simulatiegame vol met tactische turn-based actie. Kruip in de huid van een immigrant in Atlantic City tijdens de drooglegging in de jaren '20 en werk jezelf omhoog op de

  • €2,99
  • €19,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Zavvi NL NL €2,99 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €3,00 PC Gaming Buy it now!
Amazon.fr FR €5,00 PC Gaming Buy it now!
Lowlens NL €6,49 PC Gaming Buy it now!
Shop4 (NL) NL €6,49 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €8,00 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Omerta City of Gangsters is een simulatiegame vol met tactische turn-based actie. Kruip in de huid van een immigrant in Atlantic City tijdens de drooglegging in de jaren '20 en werk jezelf omhoog op de criminele ladder. Begin met een aantal kleine klussen, verzamel een meedogenloze bende om je heen, steel grondgebied van rivaliserende bendes en groei uit tot de onbetwiste 'Godfather' van Atlantic City! Stuur je manschappen erop uit om een informant om te leggen, een pakhuis te beroven, een vriend te helpen ontsnappen uit de gevangenis, een bank te overvallen of een uitvalsbasis van een rivaliserende bende aan te vallen. Het kan allemaal in Omerta City of Gangsters. Zoek dekking tijdens intense vuurgevechten. Vind de beste uitgangspositie om je vijanden neer te schieten en ontwijk tegelijkertijd de kogels van je opponenten.
You should also check
Smart Bomb
Smart Bomb
Just Dance 2015
Just Dance 2015