Left 4 Dead Game of the year

0 Reviews
Ean: 5030930077839

Left 4 Dead - Game Of The Year Edition bevat het originele Left 4 Dead en de uitbreiding Left 4 Dead Survival Pack. 'Fight together… or die alone'. In de gruwelijk goede zombie-shooter Left 4 Dead bind

  • €12,00
  • €76,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €12,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €23,50 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €31,00 PC Gaming Buy it now!
Fnac Marketplace FR €69,90 PC Gaming Buy it now!
Amazon.fr FR €76,00 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Left 4 Dead - Game Of The Year Edition bevat het originele Left 4 Dead en de uitbreiding Left 4 Dead Survival Pack. 'Fight together… or die alone'. In de gruwelijk goede zombie-shooter Left 4 Dead bind je de strijd aan met vreselijk misvormde, hyperactieve en bloeddorstige zombies. Een nieuwe en zeer besmettelijke vorm van het hondsdolheid virus is uitgebroken en verspreidt zich met een angstaanjagende snelheid tussen de menselijke bevolking. De slachtoffers van het virus transformeren in gruwelijk misvormde gewelddadige psychopaten en vallen zonder pardon iedereen aan. Jij bent één van de gelukkigen die immuun blijken te zijn voor het virus. Samen met een handjevol collega nabestaanden bind je de strijd aan met dit zombie-gespuis.
You should also check
Armored Core V
Armored Core V