Lords of the Fallen

0 Reviews
Ean: 5907813598784

In een meedogenloze wereld waar geen enkele zonde ooit is vergeten, krijgt Harkyn, een veroordeelde crimineel, een kans op verlossing. Net op het moment dat de heersers des wereld een manier vinden om

  • €12,00
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €12,00 Xbox One Buy it now!
Lowlens NL €15,49 Xbox One Buy it now!
Amazon.de DE €17,09 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €17,43 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €18,00 Xbox One Buy it now!
Shop4 (NL) NL €18,48 Xbox One Buy it now!
Amazon.fr FR €19,12 Xbox One Buy it now!
Amazon España Informática ES €22,32 Xbox One Buy it now!
Amazon Electronics IT €22,39 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In een meedogenloze wereld waar geen enkele zonde ooit is vergeten, krijgt Harkyn, een veroordeelde crimineel, een kans op verlossing. Net op het moment dat de heersers des wereld een manier vinden om al het kwaad uit de mensheid te verbannen, slaat het leger van een ooit versagen en verdreven godheid opnieuw toe. Harkyn wordt vrijgelaten uit de gevangenis om samen met zijn mentor deze oorlog te stoppen. Op zijn missie komt Harkyn langs sterke bondgenoten en nog sterkere vijanden. Hij leert de ware kracht van de Rhogar Lords, de bevelhebbers van het leger en bindt zelf de strijd tegen ze aan, onderweg naar het hart van de demonische dimensie. Zal de god erin slagen om de mens weer tot slaaf te maken van zijn heerschappij? Is de mens echt in staat om het kwaad uit te roeien? Zullen Harkyn's zonden ooit echt vergeven worden?
You should also check
NBA 2K16
NBA 2K16