Luv Me Buddies: Wonderland

0 Reviews
Ean: 0040232842122

Uitdaging, plezier en educatie. dat is waar het kleurrijke Luv Me Buddies: Wonderland voor staat! Een aantrekkelijke partygame met een verzameling minigames voor alle leeftijden. Plezier is een uiterma

  • €8,00
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €8,00 Nintendo Wii U Buy it now!
Bol.com NL €12,99 Nintendo Wii U Buy it now!
Bol.com (BE) BE €15,99 Nintendo Wii U Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Uitdaging, plezier en educatie. dat is waar het kleurrijke Luv Me Buddies: Wonderland voor staat! Een aantrekkelijke partygame met een verzameling minigames voor alle leeftijden. Plezier is een uitermate belangrijk onderdeel en dat is dan ook volop aanwezig in de intuïtieve gameplay. De Luv Me Buddies figuurtjes zijn lief, leuk en vertederend en alle activiteiten in de game zijn rondom de Luv Me Buddies opgezet. Met de Wii U gamepad wordt een nieuwe dimensie met o.a. touch- screen toegevoegd. - Het is de eerste keer dat de Luv Me Buddies karakters in een game worden gebruikt, - Een verzameling van leuke en eenvoudig mini-games die vaardigheden opbouwen en ook educatief zijn, - De game bevat uiteenlopende spelelementen zoals geheugentest, tekenen, doel schieten, zoek het verschil, legpuzzel, herkenning van kleuren, vormen en oriëntatie en nog veel meer, - Vrolijke en kleurrijke layout en een eenvoudige navigatie, - Geschikt voor alle leeftijden (Pegi 3+)
You should also check
My Dress-Up
My Dress-Up