SimAnimals Africa

0 Reviews
Ean: 5030930077228,5030935076981

SimAnimals Africa plaatst jou in de schoenen van een opzichter. Het is een jou om er voor te zorgen dat alle dieren gelukkig zijn en niet door elkaar opgegeten of weggejaagd worden. In Afrika wonen nat

  • €9,94
  • €44,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €9,94 Nintendo Wii Buy it now!
Nedgame.nl NL €9,99 Nintendo Wii Buy it now!
Nedgame.nl NL €9,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €21,00 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon.fr FR €21,83 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
SimAnimals Africa plaatst jou in de schoenen van een opzichter. Het is een jou om er voor te zorgen dat alle dieren gelukkig zijn en niet door elkaar opgegeten of weggejaagd worden. In Afrika wonen natuurlijk allerlei spannende dieren en daarom komen we in SimAnimals Africa dieren tegen als leeuwen, olifanten, en gorilla's. Ook het landschap is compleet anders, want nu loop je over de savanne en door de jungle in plaats van een standaard bos. Elk nieuwe dier uit SimAnimals Africa heeft zijn eigen stijl. Het is aan jou om zijn geheime eigenschappen te vinden. De schoppende zebra's, steen brekende neushoorns en jagende krokodillen zorgen er voor dat je altijd bezig bent. Nieuwe mini-games brengen nieuwe mogelijkheden met zich mee voor de speler. In SimAnimals Africa zijn bovendien meer dan 70 zeldzame objecten verwerkt die je als speler kunt verzamelen. Je kunt in SimAnimals Africa zelfs zelf als dier spelen! Zo kan je de planten water geven als olifant, of kan je fruit uit de bomen schoppen als een zebra. Mocht je van iets meer snelheid houden, dan is de antilope wel iets voor jou!
You should also check
Final Fantasy Explorers
Final Fantasy Explorers