Quake 3 Revolution

0 Reviews
Ean: 5030930025908

Met Quake 3 komt de enerverende actie van de eerstepersoons- shoot-em-up naar de PlayStation 2. Het verschil alleen is dat het allemaal wat sneller gaat. De ontwikkelaars van het spel hebben er hard aa

  • €4,99
  • €23,34
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €12,81 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €23,34 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Met Quake 3 komt de enerverende actie van de eerstepersoons- shoot-em-up naar de PlayStation 2. Het verschil alleen is dat het allemaal wat sneller gaat. De ontwikkelaars van het spel hebben er hard aan gewerkt om alles wat je van de Quake-serie verwacht in te bouwen, en meer. Het doel is dat je jezelf oorlogstechnieken aanleert om daarna te ontsnappen uit de Arena Eternal, een akelig atmosferische, cyber-gothische omgeving. En je er in je eentje doorheen slaan is één ding, het tegen anderen opnemen in de multiplayer-optie is heel iets anders. Kun jij staande blijven in de snelle en hectische Deathmatch? Of probeer het eens in de Elimination-arena. Je hebt een enorme serie wapens ter beschikking, maar of dat genoeg is om te overleven?
You should also check
MotoGP 15
MotoGP 15
Demon Gaze
Demon Gaze