Jimmy Neutron Attack of the Twonkies

0 Reviews
Ean: 4005209060370,4005209061599

Een rampzalige missie om wetenschappelijke minerale monsters te verzamelen van de komeet Twonkus eindigt nog rampzaliger wanneer Jimmy Neutron een buitenaardse levensvorm mee terug neemt. Twonkies lijk

  • €9,99
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 GameCube Buy it now!
Bol.com (BE) BE €11,99 GameCube Buy it now!
Bol.com NL €25,00 GameCube Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Een rampzalige missie om wetenschappelijke minerale monsters te verzamelen van de komeet Twonkus eindigt nog rampzaliger wanneer Jimmy Neutron een buitenaardse levensvorm mee terug neemt. Twonkies lijken mooie, kleine schattige wezens te zijn. Wanneer bijna iedereen in de stad er eentje als huisdier heeft, word ontdekt dat blootstelling aan ritmische muziek ze verandert in lange, woeste beesten. Dit veroorzaakt een ramp toen een rockband langs kwam voor een evenement. Neutron en zijn team met zijn robot hond en zijn vrienden Carl en Sheen (die niet kunnen zingen) gaan de dreiging tegen om de stad te redden. Om dit te doen moet Jimmy Sheen's zangstem vangen, wiens vreselijke natuur het tegenovergestelde effect op de Twonkies heeft waardoor ze terug veranderen naar hun schattige vorm.
You should also check
Culdcept Revolt
Culdcept Revolt