Commandos 2

0 Reviews
Ean: 5032921013840

Voer wederom het bevel over een team elite commandos in spectaculaire missies tegen het derde rijk. Voer geheime operaties uit in bunkers, artillerie stellingen, de beruchte colditz gevangenis, de bevr

  • €4,99
  • €34,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €5,95 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €8,50 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €23,85 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €24,77 Playstation 2 Buy it now!
Amazon.fr FR €28,01 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Voer wederom het bevel over een team elite commandos in spectaculaire missies tegen het derde rijk. Voer geheime operaties uit in bunkers, artillerie stellingen, de beruchte colditz gevangenis, de bevroren steppen, een vliegkampschip en zelfs het Japanse hoofdkwartier. Achter de frontlinie moet je het uiterste halen uit de unieke vaardigheden van je manschappen en je eigen strategisch inzicht om je opdracht succesvol te voltooien. Meer actie! Sneller spel, maar je kunt nog steeds niet zonder uitgebreid aanvalsplan. Een gloednieuw systeem om binnen en buitenbeelden weer te geven en een volledige rotatie van de omgeving. Nieuwe speelbare karakters zoals een dief, een verleidster en een hondje. Teamleden kunnen nu vaardigheden en voorwerpen uitwisselen. Veel nieuwe voertuigen, gemodelleerd naar de oorspronkelijke voertuigen uit WOII. Missies spelen zich af in o.a. de jungle van Thailand, op het ijs van Antartica en aan boord van een onderzeeboot.
You should also check
Commandos 2
Commandos 2
Mugen Souls Z
Mugen Souls Z
Zoo Park
Zoo Park