Valhalla Knights

0 Reviews
Ean: 0853466001032

Een vergeten plek uit het verleden waar mensen, elfen, dwergen, halflingen en andere gevarieerde rassen in harmonie samenleefden? Het was een paradijs, omringd door een diep groen bos en kristal helder

  • €14,99
  • €62,47
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €14,99 Sony PSP Buy it now!
Amazon.com US $19.90 Sony PSP Buy it now!
Bol.com (BE) BE €21,00 Sony PSP Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €38,00 Sony PSP Buy it now!
Amazon.fr FR €40,00 Sony PSP Buy it now!
Bol.com NL €40,45 Sony PSP Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Een vergeten plek uit het verleden waar mensen, elfen, dwergen, halflingen en andere gevarieerde rassen in harmonie samenleefden? Het was een paradijs, omringd door een diep groen bos en kristal heldere beekjes. Het gebrul van de demonen verscheurde hun vredige levens. Het was de terugkeer van de Dark Lord, de ex-heerser van het land. Dit zorgt voor vele gevechten tussen de verschillende rassen. Na jaren van heldhaftige gevechten, is de Dark Lord opgeborgen door een held genaamd, Rastul. Maar het bloed van de demonen maakt het land gedoemd en de lucht verloor zijn licht. Het gedoemde land was een gevangenis voor de bewoners, elk moment van leven voelde als een eeuwigheid. Uiteindelijk werd het paradijs bekend als The Cursed Land. Op een dag wordt er een tiener wakker in dit land. In dit land vol verdoemenis begint hij/zij aan een zoektocht naar zijn/haar geheugen?
You should also check
Chaos.Child
Chaos.Child
Mijn Paardenwereld
Mijn Paardenwereld
Hoshigami
Hoshigami