Codename Panzers Cold War

0 Reviews
Ean: 3546430143094,024930-495948

Codename Panzers: Cold War is het nieuwste deel in de bekroonde RTS reeks 'Codename Panzers' van de ontwikkelaars StormRegion en InnoGlow. Tijdens de Koude Oorlog gebeurt een klein ongeluk met een Russ

  • €8,19
  • €9,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €8,19 PC Gaming Buy it now!
Amazon.fr FR €8,50 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €9,99 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Codename Panzers: Cold War is het nieuwste deel in de bekroonde RTS reeks 'Codename Panzers' van de ontwikkelaars StormRegion en InnoGlow. Tijdens de Koude Oorlog gebeurt een klein ongeluk met een Russisch passagiersvliegtuig en een Amerikaans vrachtvliegtuig. Wat op het eerste gezicht een tragisch ongeluk leek, kan nu uitmonden op een globale oorlog tussen het Rode Leger van Stalin, en de leden van de NAVO. - Unieke setting: De Koude Oorlog is een perfecte setting voor een grootschalige oorlog. - Point of Interest systeem: Teams moeten bepaalde punten bezetten om Prestige Punten te verzamelen. Met deze punten kun je speciale aanvallen kopen zoals napalm of helikopter ondersteuning - Ultimate Cold War: Blijft trouw aan het wapentuig uit de Koude Oorlog zoals de tankgevechten tussen de Amerikaanse M103 en de Russische T-10. - Dynamische weeromstandigheden: Dankzij de real time weeromstandigheden kan het leger hinder ondervinden tijdens de gevechten. - Free roaming: Gigantische omgevingen waar je vrij kunt gaan en staan om zo tactische het beste uit je spel te halen.
You should also check
Watch Dogs
Watch Dogs
Angry Birds Rio
Angry Birds Rio