V-Rally 4

0 Reviews
Ean: 3499550366631

De ultieme off-road race-franchise is terug! Geniet van een extreme ervaring en perfectioneer je stuurkunst in een veeleisende simulatie. Laat je uitdagen door rally's, rallycross, drifts, buggy's en b

  • €28,00
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €28,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €29,99 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €29,99 PC Gaming Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €31,50 PC Gaming Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €32,50 PC Gaming Buy it now!
Wehkamp NL €44,99 PC Gaming Buy it now!
Fnac FR €49,99 PC Gaming Buy it now!
Fnac Marketplace FR €49,99 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De ultieme off-road race-franchise is terug! Geniet van een extreme ervaring en perfectioneer je stuurkunst in een veeleisende simulatie. Laat je uitdagen door rally's, rallycross, drifts, buggy's en beklimmingen en maak een spectaculaire tocht dwars door alle continenten.

Laat je niet afschrikken door gevaarlijke wegen en barre omstandigheden en omgevingen, maar geef elke keer net iets meer gas en laat de adrenaline je reflexen op scherp zetten. Kruip achter het stuur van de meest legendarische terreinvoertuigen in elke categorie en trotseer de moeilijkste routes in adembenemende omgevingen.

Rally: van Kenia naar Sequoia Park bedwing je de moeilijkste routes in vaak extreme omstandigheden, achter het stuur van moderne en historische wagens.
V-Rally Cross: intense races met acht wagens op zand- en asfaltwegen.
Extreme-Khana: drift, precisie en snelheid, met vallen verspreid over de wegen, om je rijvaardigheid en showtalent op de proef te stellen!
Buggy: word een meester in rijden op heuvelachtig terrein, ontwikkel de speciale reflexen en leer de precieze technieken om deze felle races te winnen.
Hillclimb: bereik de top achter het stuur van deze krachtige, weerbarstige monsters.

Meer dan 50 automodellen, waaronder de beroemdste in de rally- en extreme autosport, om uit te proberen, te verzamelen, te verbeteren, aan te passen en vooral om mee uit te blinken!

V-Rally 4 is ontwikkeld door Kylotonn Racing Games, een studio die gespecialiseerd is in racesimulaties, en is voorzien van de nieuwste fysica en grafische ontwikkelingen van de KT Engine.

En omdat een ervaring altijd beter is als je hem deelt, heeft V-Rally 4 een carrièremodus en een innovatieve onlinemodus om je belevenissen en voortgang te transformeren.
You should also check
V-Rally 4
V-Rally 4
The Last Remnant
The Last Remnant