Sudoku Ball Detective

0 Reviews
Ean: 8717545402436,8717545402412

Ben jij een echte puzzelfanaat, dan is Sudoku Ball Detective echt een spel van jou. Sudoku Ball Detective is een puzzelspel gebaseerd op de beroemde huis-tuin-en-keuken sudoku puzzels uit de krant. Sud

  • €4,99
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €6,99 Nintendo Wii Buy it now!
Nedgame.nl NL €9,99 PC Gaming Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €29,34 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €29,99 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €32,45 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Ben jij een echte puzzelfanaat, dan is Sudoku Ball Detective echt een spel van jou. Sudoku Ball Detective is een puzzelspel gebaseerd op de beroemde huis-tuin-en-keuken sudoku puzzels uit de krant. Sudoku is een spel waarbij een vlak van negen keer negen vlakken per negen vlakken slechts één maal elk getal van één tot en met negen mag gebruiken. Bovendien mag je binnen het gehele speelvlak op elke horizontale en verticale lijn ook slechts één keer elk getal gebruiken. Je zult begrijpen dat Sudoku dus best een pittig spel is. De verschillende puzzels in Sudoku Ball Detective worden aan elkaar gepraat door een verhaal. Er is vermoedelijk een moord gepleegd en als detective, die natuurlijk veel moet puzzelen, ga jij op onderzoek uit. Steeds weer zijn de Sudoku Ballen de oplossing om verder te komen in het verhaal.
You should also check
Amped 3
Amped 3
Final Fantasy XV
Final Fantasy XV
LMA Manager 2006
LMA Manager 2006