Starlink Weapon Pack Iron Fist + Freeze Ray Mk.2.

0 Reviews
Ean: 3307216035947

Verbeter je arsenaal en pas het aan om je vijanden te verslaan met de wapens Iron Fist en Freeze Ray Mk.2. Iron Fist - Vernoemd naar de beroemde Outlaw-krijgsheer die het heeft uitgevonden, is Iron Fis

  • €3,00
  • €11,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €3,00 Merchandise Buy it now!
Bol.com (BE) BE €4,75 Merchandise Buy it now!
Bol.com NL €4,75 Merchandise Buy it now!
Ubisoft Benelux NL €5,99 Merchandise Buy it now!
Lowlens NL €5,99 Merchandise Buy it now!
CoolShop.nl NL €8,94 Merchandise Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €9,49 Merchandise Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Verbeter je arsenaal en pas het aan om je vijanden te verslaan met de wapens Iron Fist en Freeze Ray Mk.2. Iron Fist - Vernoemd naar de beroemde Outlaw-krijgsheer die het heeft uitgevonden, is Iron Fist een wrede granaatlanceerder van het allerhoogste niveau die zelfs de beste verdediging verpulvert. Het korte bereik van het wapen is opzettelijk zo ontworpen dat je jouw vijanden in de ogen kan kijken wanneer ze aan hun einde komen. Freeze Ray Mk.2 - Dit geavanceerde wapen is uitgerust met een extra mod-capaciteit. Laat een cryolaser met uitstekende precisie los en bevries vijanden met een opgeladen aanval. Combineer het elementaire effect van Freeze Ray Mk.2 met een knaller van Iron Fist om de SHATTER-combo op je tegenstanders los te laten! Het Starlink: Battle for Atlas startpakket is vereist om te spelen met Starship-, Pilot- en Weapon-packs. Al het modulaire speelgoed van Starlink werkt alleen met de Starlink: Battle for Atlas™-videogame en het controller-opzetstuk op PlayStation 4, Nintendo Switch™ en Xbox One.
You should also check