Valkyrie Profile Covenant of the Plume

0 Reviews
Ean: 0662248908274,5060121824799

In Valkyrie Profile: Covenant of the Plume staat de wraak van de goden centraal. Jij speelt met de jonge soldaat Wylfred. Hij heeft een hekel aan Lenneth Valkyrie. Deze heeft namelijk de vader van Wylf

  • $16.00
  • $39.99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.com US $16.00 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €22,99 Nintendo DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €28,00 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In Valkyrie Profile: Covenant of the Plume staat de wraak van de goden centraal. Jij speelt met de jonge soldaat Wylfred. Hij heeft een hekel aan Lenneth Valkyrie. Deze heeft namelijk de vader van Wylfred gekozen om Einherjar te worden. Bij een Einherjar wordt zijn ziel ontnomen. Wylfred heeft nu één doel. Hij moet ook verkozen worden tot Einherjar om zo wraak te kunnen nemen op de Valkyrie. Valkyrie Profile: Covenant of the Plume is een echt Japans rollenspel. Karakter-ontwikkeling, sociale conflicten en turn based gevechten staan centraal in dit spel. Typerend voor dit soort games is de lange speelduur. Je kunt je letterlijk tientallen uren vermaken met het bijschaven van de karakters in Valkyrie Profile: Covenant of the Plume. Smullen voor de liefhebbers dus!
You should also check
Ghostbusters
Ghostbusters
Halo Reach
Halo Reach
Amped 3
Amped 3