Batman Arkham Knight - Play Arts Kai Figure Batgirl

0 Reviews
Ean: 4988601325820

Slim, stoer en moedig - Batgirl™ is dit allemaal tegelijk! Dit hebben we uitgedrukt in dit figuur, dat zeer nauwgezet door onze kunstenaars in elkaar is gemaakt. Haar lange haar is gereproduceerd met b

  • €99,00
  • €149,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.de DE €99,00 Merchandise Buy it now!
Amazon.fr FR €99,00 Merchandise Buy it now!
Amazon.co.uk GB £111.54 Merchandise Buy it now!
Nedgame.nl NL €118,00 Merchandise Buy it now!
Bol.com (BE) BE €144,00 Merchandise Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Slim, stoer en moedig - Batgirl™ is dit allemaal tegelijk! Dit hebben we uitgedrukt in dit figuur, dat zeer nauwgezet door onze kunstenaars in elkaar is gemaakt. Haar lange haar is gereproduceerd met behulp van flexibele materialen en verlijmde naden, terwijl de driedelige constructie van haar cape elegante beweging en poseren mogelijk maakt. De aandacht ging niet alleen naar het reproduceren van haar opvallende silhouet, maar ook naar de details van haar uniform, zoals de naden, klinknagels en riem. De zorgvuldige verftoepassing benadrukt de realistische texturen in deze figuur. Met gadgets die uniek zijn voor haar karakter en een verscheidenheid aan verwisselbare hand-onderdelen, is er meer aan deze Batgirl ™ dan alleen haar adembenemende afwerking. Figuur bevat ook een display standaard. Grootte: Circa 10cm x 5cm x 25cm. Grootte verpakking: Circa 23cm x 10cm x30cm.
You should also check