Samantha Swift and the Hidden Roses of Athena

0 Reviews
Ean: 8715181996777,8718274540758

Sta stil bij 200 jaar Poe in deze ijskoude thriller. De meester van de griezeligheid, Edgar Allan Poe, neemt je mee op een duistere trip om eindelijk het mysterie rondom zijn eigen dood op te lossen. A

  • €8,00
  • €19,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €8,00 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €12,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €14,00 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €16,98 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €19,00 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Sta stil bij 200 jaar Poe in deze ijskoude thriller. De meester van de griezeligheid, Edgar Allan Poe, neemt je mee op een duistere trip om eindelijk het mysterie rondom zijn eigen dood op te lossen. Als een beroemde schrijver van mysteries op zoek naar een volgend geruchtmakend verhaal, krijg je van een onbekende bezoeker de perfecte zaak aangereikt om je carriere weer op het juiste spoor te zetten. Je verzamelt aanwijzingen, interviewt getuigen en probeert de verschillende puzzelstukken van de samenzwering achter de dood van een van de grootste Amerikaanse schrijvers allertijden. Wie doodde Edgar? Je krijgt 24 uur de tijd en verschillende verhalen aangereikt vanuit het oude graf om je te helpen als je het verhaal achter de dood van Edgar Allan Poe ontrafelt.
You should also check
Hori Switch Lan Adapter
Hori Switch Lan Adapter
  • Publisher Hori
  • Platform
Full Auto 2
Full Auto 2
Luxor
Luxor
MXGP 3
MXGP 3
Snipers
Snipers