The Division

0 Reviews
Ean: 3307215804247

Een verwoestende pandemie maakt zijn weg door New York City, en een voor een vallen de basisdiensten weg. In slechts enkele dagen, zonder eten of drinken, stort de maatschappij in chaos. De divisie, ee

  • €6,09
  • €69,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Shop4 (NL) NL €6,09 Xbox One Buy it now!
Amazon.fr FR €14,84 Xbox One Buy it now!
Lowlens NL €16,62 Xbox One Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €24,30 Xbox One Buy it now!
Bol.com NL €27,00 Xbox One Buy it now!
Amazon Electronics IT €34,38 Xbox One Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €34,79 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €34,79 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Een verwoestende pandemie maakt zijn weg door New York City, en een voor een vallen de basisdiensten weg. In slechts enkele dagen, zonder eten of drinken, stort de maatschappij in chaos. De divisie, een geklasseerde eenheid van zelf-ondersteunde tactische agenten, wordt geactiveerd. De agenten leiden ogenschijnlijk gewone levens onder ons, The Division agenten zijn echter opgeleid om zelfstandig te opereren zonder bevelhebber, voor als al het andere faalt. Vechtend om de val van de samenleving te voorkomen, zullen de agenten een epische samenzwering ontdekken. Hierdoor worden de agenten gedwongen om niet alleen de gevolgen van een door de mens veroorzaakt virus te bestrijden, maar ook de toenemende dreiging van degene die het hebben veroorzaakt. Als alles instort, begint je missie.
You should also check
The Division
The Division
Azada
Azada