Final Fantasy Crystal Chronicles Crystal Bearers

0 Reviews
Ean: 5021290068193

Na eeuwenlange rust en vrede is het niet zo vreemd dat de burgers van het koninkrijk Lilty het mysterieuze crystal bearers-ras met argusogen bekijken. Want zeg nou eerlijk, wat heb je aan hun bovenmens

  • €23,49
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Shop4 (NL) NL €23,49 Nintendo Wii Buy it now!
Lowlens NL €24,49 Nintendo Wii Buy it now!
CoolShop.nl NL €27,95 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €29,97 Nintendo Wii Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 Nintendo Wii Buy it now!
Fruugo.nl NL €32,95 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €34,20 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €38,00 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Na eeuwenlange rust en vrede is het niet zo vreemd dat de burgers van het koninkrijk Lilty het mysterieuze crystal bearers-ras met argusogen bekijken. Want zeg nou eerlijk, wat heb je aan hun bovenmenselijke krachten in deze tijd van verdraagzaamheid, die zo compleet anders is dan de bloedige oorlogen uit het verleden? Final Fantasy Crystal Chronicles Crystal Bearers voor Wii stort je in een ongelooflijke fantasiewereld, waarin je in de huid kruipt van de crystal bearer Layle. Hij vecht tegen een oeroude duivel die opnieuw is verschenen om de vrede te verstoren. De crystal bearers, waartoe Layle behoort, zijn een zeldzaam soort individuen die worden geschuwd en worden behandeld als criminelen. Aan welke kant van de wet ze ook mogen staan, alle crystal bearers hebben dezelfde gave: het vertonen van ongelooflijke magische kunsten.
You should also check
V-Rally 4
V-Rally 4