Fable The Journey (Kinect)

0 Reviews
Ean: 0885370325034

Vijf jaar na de laatste gebeurtenissen van Fable III, speel je nu als een normale Dweller genaamd Gabriel die gescheiden is van zijn stam. Gabriel komt langs Theresa. Zij is gewond geraakt door een dui

  • €5,58
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €5,58 Xbox 360 Buy it now!
Nedgame.nl NL €8,00 Xbox 360 Buy it now!
Amazon.com US $16.00 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €16,98 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com NL €24,49 Xbox 360 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Vijf jaar na de laatste gebeurtenissen van Fable III, speel je nu als een normale Dweller genaamd Gabriel die gescheiden is van zijn stam. Gabriel komt langs Theresa. Zij is gewond geraakt door een duisternis genaamd The Corruption. The Corruption is bezig met het overnemen van Albion. Aan jou de taak om Gabriel naar Tatterd Spire te sturen om de kracht van Theresa te herstellen. De game speelt zich af in grote delen van Albion. De gebeurtenissen van Fable III ga je nog steeds merken in deze fantastische game! Alle beslissingen die je maakt in de game hebben ook invloed op de gebeurtenissen. Deze game wordt gespeeld met de Xbox Kinect. Zo kun je met jouw magie je vijanden manipuleren en verslaan!
You should also check
Deathrow
Deathrow
Darksiders 2
Darksiders 2