Hyrule Warriors

0 Reviews
Ean: 0045496333409

Kruip in de huid van Link, Impa en andere personages uit The Legend of Zelda, en maak korte metten met enorme hordes vijanden door de sensationele, krachtige aanvallen te gebruiken waar Dynasty Warrior

  • €21,85
  • €79,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.de DE €21,85 Nintendo Wii U Buy it now!
Nedgame.nl NL €28,00 Nintendo Wii U Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €30,00 Nintendo Wii U Buy it now!
Amazon España Informática ES €32,08 Nintendo Wii U Buy it now!
Bol.com (BE) BE €35,43 Nintendo Wii U Buy it now!
Bol.com NL €36,00 Nintendo Wii U Buy it now!
Amazon.com US $54.99 Nintendo Wii U Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Kruip in de huid van Link, Impa en andere personages uit The Legend of Zelda, en maak korte metten met enorme hordes vijanden door de sensationele, krachtige aanvallen te gebruiken waar Dynasty Warriors bekend om staat. Tijdens deze krachttoer door de mooiste plekken van Hyrule kom je de meest geduchte vijanden uit de Zelda-reeks tegen. Denk na over je tactiek en voltooi missies zo efficint mogelijk om Hyrule te redden! Het evenwicht van de Triforce is verstoord, en Hyrule wordt opnieuw verscheurd door een duistere macht, die dit keer onder leiding staat van de duistere tovenares Cia. De legendarische held Link moet slag leveren met massa's vijanden en prinses Zelda zien te vinden. Naarmate je verderkomt in het verhaal, speel je nieuwe speelbare personages vrij met unieke aanvallen en wapens. Verzamel Rupees en andere handige voorwerpen om de wapens en bonussen van je krijgers te versterken. Gebruik dan je verpletterende aanvallen en combo's om de ene golf Bokoblins na de andere te weg te vagen. Dit keer moet je je handen vuilmaken om Hyrule te redden.
You should also check
Soul Calibur V (5)
Soul Calibur V (5)