Starcraft 2 Battle Chest (2 games)

0 Reviews
Ean: 5030917159077

Met meer dan 7 miljoen spelers die het gevecht al zijn aangegaan heeft StarCraft II game geschiedenis geschreven. Nu is het jouw beurt om deze epische interplanetaire oorlog te beleven en grote legers

  • €15,40
  • €40,50
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.de DE €15,40 PC Gaming Buy it now!
Nedgame.nl NL €18,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €25,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €29,99 PC Gaming Buy it now!
Amazon.com US $39.99 PC Gaming Buy it now!
Amazon.fr FR €39,99 PC Gaming Buy it now!
CoolShop.nl NL €40,50 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Met meer dan 7 miljoen spelers die het gevecht al zijn aangegaan heeft StarCraft II game geschiedenis geschreven. Nu is het jouw beurt om deze epische interplanetaire oorlog te beleven en grote legers aan te voeren van de Terran, Protoss en Zerg. De Battle Chest bevat de originele StarCraft II en de Heart of the Swarm uitbreiding. Daarbovenop zit in de Battle Chest ook de Bradygames StarCraft II Strategy Guide. Dus verzamel je troepen en bepaal je lot tussen de sterren op weg naar de zege, Kenmerken: - Beleef de campagnes: Leid Jim Raynor en Sarah Kerrigan in de epische single-player campagnes wanneer ze op oorlogspad moeten met grote gevolg. Vecht met Raynor's Raiders in hun strijd tegen de Terran Dominion, om vervolgens te evolueren met Kerrigans wezens voor maximale vernietiging en wraak. - Bestuur de oorlogswapens: Gebruik de meest verwoestende eenheden van de Protoss, Terran en Zerg. Verbrand oprukkende vijanden met de Hellbat, grijp de superioriteit in de lucht met de Tempest, overspoel verschanste vijanden met de Swarm Host, en nog veel meer. - Doe mee met de wereldwijde strijd: Ervaar de evolutie van de wereldwijde StarCraft II community op Battle.net. Speel in co-op games met vrienden, speel bijna-onbegrensde mods in de Arcade, en voer je troepen aan in ranked en unranked potjes voor elk niveau van het spel.
You should also check
SimCity
SimCity
My Dress-Up
My Dress-Up
Earthlock
Earthlock