Fuse

0 Reviews
Ean: 5030930109417

Wat gebeurd er als de mens krachtige alien technologie in handen krijgen waarvan het nooit de bedoeling was dat ze het zouden krijgen? Wanneer een energie bron Fuse in verkeerde handen valt, roept de C

  • €9,89
  • €64,98
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.fr FR €9,89 Xbox 360 Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com NL €18,00 Xbox 360 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Wat gebeurd er als de mens krachtige alien technologie in handen krijgen waarvan het nooit de bedoeling was dat ze het zouden krijgen? Wanneer een energie bron Fuse in verkeerde handen valt, roept de CIA een elite team op om het terug te halen: Overstrike 9. Voeg samen met drie vrienden wanneer je de paramilitaire criminele organisatie die achter de diefstal zit neerhaalt. Maak gebruik van gevaarlijk teamwork, coördineer verwoestende aanvallen en geef je vrienden dekking met fringe-tech wapens en gadgets. Door middel van de unieke LEAP update kan je tijdens gevechten snel wisselen van dealers om zo optimaal gebruik te maken van ieders arsenaal. Je zult je teamgenoten en hun vuurkracht nodig hebben om een wereldwijde wapenwedloop te stoppen voor het uit de hand loopt.
You should also check
Fuse
Fuse
Work Time Fun
Work Time Fun
Deadpool
Deadpool