Lords of the Fallen (Limited Edition)

0 Reviews
Ean: 5907813598883

In een meedogenloze wereld waar geen enkele zonde ooit is vergeten, krijgt Harkyn, een veroordeelde crimineel, een kans op verlossing. Net op het moment dat de heersers des wereld een manier vinden om

  • €8,00
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €8,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €10,99 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €10,99 PC Gaming Buy it now!
Amazon.fr FR €16,47 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In een meedogenloze wereld waar geen enkele zonde ooit is vergeten, krijgt Harkyn, een veroordeelde crimineel, een kans op verlossing. Net op het moment dat de heersers des wereld een manier vinden om al het kwaad uit de mensheid te verbannen, slaat het leger van een ooit versagen en verdreven godheid opnieuw toe. Harkyn wordt vrijgelaten uit de gevangenis om samen met zijn mentor deze oorlog te stoppen. Op zijn missie komt Harkyn langs sterke bondgenoten en nog sterkere vijanden. Hij leert de ware kracht van de Rhogar Lords, de bevelhebbers van het leger en bindt zelf de strijd tegen ze aan, onderweg naar het hart van de demonische dimensie. Zal de god erin slagen om de mens weer tot slaaf te maken van zijn heerschappij? Is de mens echt in staat om het kwaad uit te roeien? Zullen Harkyn's zonden ooit echt vergeven worden?
You should also check
The Crew 2
The Crew 2
Spyborgs
Spyborgs