Nike+ Kinect Training

0 Reviews
Ean: 0885370430844

Nike+ Kinect Training' ontwikkelt een persoonlijk trainingsprogramma om atleten van elk niveau te helpen hun fitnessdoelen te bereiken, in de comfortabele omgeving van hun eigen huis. Via Kinect kunnen

  • €9,99
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com NL €16,00 Xbox 360 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €21,00 Xbox 360 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Nike+ Kinect Training' ontwikkelt een persoonlijk trainingsprogramma om atleten van elk niveau te helpen hun fitnessdoelen te bereiken, in de comfortabele omgeving van hun eigen huis. Via Kinect kunnen de persoonlijke trainers jouw lichamelijke sterktepunten beoordelen, zien hoe jouw lichaam beweegt en hoe atletisch je bent, gebieden voor verbetering identificeren en een persoonlijk trainingsplan ontwikkelen om je te helpen optimale resultaten te behalen. Om te verzekeren dat posities en bewegingen correct worden uitgevoerd, wordt gebruik gemaakt van directe feedback. Hierdoor evolueert het 'Nike+ Kinect Training' persoonlijk aanpasbare programma samen met jou en helpt het jou om fitter, sneller en sterker te worden. Breng jouw training-ervaring een stap verder door uitdagingen aan te gaan, vrienden aan te moedigen en verbonden te blijven met een mobiele toepassing die je gemotiveerd houdt voor uw volgende training. 'Nike+ Kinect Training' zal exclusief beschikbaar zijn op Kinect voor Xbox 360 tijdens het najaar van 2012.
You should also check
Anthem
Anthem