Tears To Tiara 2

0 Reviews
Ean: 0813633014425

Het verhaal van een vergeten Godin en een Overlord. De provincie van Hispania lijd onder de wrede overheersing van de Divine Empire. In een van zijn dorpen is een jongen die Hamil heet, Hamil word keih

  • €19,98
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €19,98 Playstation 3 Buy it now!
Bol.com NL €27,00 Playstation 3 Buy it now!
Amazon España Informática ES €29,44 Playstation 3 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €30,94 Playstation 3 Buy it now!
Amazon Electronics IT €41,13 Playstation 3 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Het verhaal van een vergeten Godin en een Overlord. De provincie van Hispania lijd onder de wrede overheersing van de Divine Empire. In een van zijn dorpen is een jongen die Hamil heet, Hamil word keihard aan het werk gezet door de Empire. Wat men niet weet is dat hij tot de koninklijke familie van Hispania behoort, al is dat ook niet meer terug te zien. Hij kan enkel toekijken hoe de Imperial Army zijn mensen laat uithongeren en tot ze zijn uitgeput aan het werk zet. Echter verschijnt op een dag een vreemd meisje voor hem, haar naam is Tarte. Ze zegt zelf dat ze een godin is en hem oproept om op te staan tegen de Empire, haar roep blijft onbeantwoord, Hamil houd zijn afstand. Wanneer Tarte word ontvoerd door de Imperial Army besluit Hamil toch om de strijd op te nemen. Dit is het begin van een grote rebellie tegen de Divine Empire.
You should also check
Spyborgs
Spyborgs