The Evil Within (Limited Edition)

0 Reviews
Ean: 5055856402985

De Limited Edition bevat: - Lensvormige 3d-artkaart, - Sebastians dagboek - met afbeeldingen uit het spel, - The Fighting Chance Pack - met 5 ingame goodies, Wanneer de detective Sebastian Castellanos

  • €8,00
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €8,00 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €14,00 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De Limited Edition bevat: - Lensvormige 3d-artkaart, - Sebastians dagboek - met afbeeldingen uit het spel, - The Fighting Chance Pack - met 5 ingame goodies, Wanneer de detective Sebastian Castellanos en zijn partners, Joseph Oda en Julie "Kid" Kidman, aankomen bij de scene van een gruwelijke massa moord blijkt er een mysterieuze kracht hen op te wachten. Ze zijn getuige van moord na moord op hun collega's van de politie door deze mysterieuze kracht, waarna Sebastian zijn bewustzijn verliest. Wanneer hij wakker word lijkt het wel een totaal andere wereld, een wereld des doods. Monsters lopen los en zijn vrienden zijn krankzinnig. Sebastian moet zijn angsten overwinnen om te overleven en te ontdekken wat er in de schaduw ligt van deze mysterieuze kracht.
You should also check
Fallout 76
Fallout 76
Hori Slim Pouch
Hori Slim Pouch
  • Publisher Hori
  • Platform