SBK 09: Superbike World Championship

0 Reviews
Ean: 8033102494615

SBK-09: Superbike World Championship is een motorrace game gebaseerd op de licentie van Infront Motor Sports. De banen, teams en coureurs zitten allemaal in deze game verwerkt, en de adrenaline rush va

  • €8,68
  • €59,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €8,68 Xbox 360 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €8,98 Xbox 360 Buy it now!
Nedgame.nl NL €12,00 Xbox 360 Buy it now!
Amazon.fr FR €18,99 Xbox 360 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
SBK-09: Superbike World Championship is een motorrace game gebaseerd op de licentie van Infront Motor Sports. De banen, teams en coureurs zitten allemaal in deze game verwerkt, en de adrenaline rush van de enorme snelheden maken het geheel compleet. Elk aspect van SBK-09: Superbike World Championship is aangepast ten opzichte van de SBK-game van vorig jaar. De omgevingen, coureurs en motoren zijn stuk voor stuk beter in de game verwerkt, en het pitstop systeem is aangepast zodat je op een nog realistischer wijze invloed kan uitoefenen op de prestaties van je motor. Alleen als je de snelste tijd rijdt, wacht het podium op je. In SBK-09: Superbike World Championship vind je vijf spelmodi terug. Je kunt even snel racen in Quick Race, of rustig trainen in de Training Modus. Daarnaast zijn er verschillende uitdagingen in de Challenge Modus en kan je meedoen aan een Race Weekend of een geheel Championship. Beleef de ongeloofelijke snelheid van een Superbike met SBK-09: Superbike World Championship!
You should also check
Persona 5
Persona 5
NBA 2K18
NBA 2K18