The Secret Saturdays

0 Reviews
Ean: 5060125483763

In navolging van de televisie op Cartoon Network verschijnt The Secret Saturdays ook als videogame! The Secret Saturdays: Beasts of the 5th Sun geeft de speler de controle over Zak Saturday en de rest

  • €12,00
  • €20,90
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €12,00 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €15,15 Nintendo DS Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €15,46 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €18,00 Nintendo DS Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €20,90 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In navolging van de televisie op Cartoon Network verschijnt The Secret Saturdays ook als videogame! The Secret Saturdays: Beasts of the 5th Sun geeft de speler de controle over Zak Saturday en de rest van zijn familie. Deze wetenschappelijke onderzoekers hebben hun leven gewijd aan het vinden en beschermen van geheime artifacten en mysterieuze wezens genaamd de Cryptids. Zak maakt gebruik van unieke krachten en van een wapen genaamd 'The Claw' om op die manier zijn vijanden te verslaan en om door omgevingen boordevol actie te slingeren. Fans van de serie zullen in The Secret Saturdays: Beasts of the 5th Sun meer dan dertig nooit eerder vertoonde Cryptids tegenkomen, en bovendien liggen er allerlei gevaren op het pad, waaronder vijf van de bekendste vijanden uit de televisieserie.
You should also check
Quantum Redshift
Quantum Redshift
Sonic Colours
Sonic Colours