Conflict Denied Ops

0 Reviews
Ean: 5021290034501

Kruip in de huid van twee keiharde paramilitaire CIA-agenten en stort je in realistische, meedogenloze actie. In Conflict: Denied Ops worden twee agenten van de CIA's Special Activities Division (SAD)

  • €2,99
  • €14,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €2,99 PC Gaming Buy it now!
Shop4 (NL) NL €5,49 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €11,99 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €11,99 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Kruip in de huid van twee keiharde paramilitaire CIA-agenten en stort je in realistische, meedogenloze actie. In Conflict: Denied Ops worden twee agenten van de CIA's Special Activities Division (SAD) op een missie gestuurd om te voorkomen dat een Derder Wereld-dictatuur aan nucleaire wapens komt. Reizend door de uitgestrekte landschappen van Zuid-Amerika, Afrika en Siberie moeten agenten Graves en Lang ambitieuze, machtige en gevaarlijke mannen stoppen die de smokkel van nucleaire wapens in handen hebben. In deze moderne oorlog kun je kiezen als welke agent je speelt en je samen in actie storten die doet denken aan een Hollywood-film. Rust jezelf uit met verschillende wapens, zoals een sluipschuttergeweer, granaten en een licht machinegeweer, en bestuur voertuigen als hovercrafts en tanks.
You should also check
MXGP
MXGP
Dark Void
Dark Void