Tenchu Dark Secret

0 Reviews
Ean: 0045496463816

In Tenchu: Dark Secret kruip je in de huid van ninjahuurlingen die een prinses moeten beschermen. Achtervolg vijanden met het zwaard in de hand, plaats explosieve vallen in het kreupelhout of val aan m

  • €4,99
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.fr FR €11,83 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €17,96 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €18,96 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
In Tenchu: Dark Secret kruip je in de huid van ninjahuurlingen die een prinses moeten beschermen. Achtervolg vijanden met het zwaard in de hand, plaats explosieve vallen in het kreupelhout of val aan met een arsenaal van realistische ninja-wapens. Met meer dan 40 solomissies en de mogelijkheid om wapens en items te maken, zal Tenchu: Dark Secret die zwaardhanden van je nog heel erg lang bezighouden. Bewijs je moed met het metaal, door vrienden uit te dagen voor een lokale draadloze multiplayer-wedstrijd. Tenchu: Dark Secret bevat drie unieke spelstanden en talloze opties om elke wedstrijd weer leuk en uniek te maken. Of je nu door een bamboebos kruipt om een dolk in de rug van je vriend te planten of een val plaatst om zijn kostbare knoedels te stelen, je zult in ieder geval een handdoek nodig hebben om het zweet van je handen te vegen.
You should also check
Anthem
Anthem
Steep
Steep