Beyblade Metal Master Nightmare Rex

0 Reviews
Ean: 4012927084304

Beyblade is een TV- en Manga-serie over schoolkinderen die hun klasgenoten en andere rivalen met een zelf aan te passen, draaiend stuk speelgoed bestrijden, dat ook afzonderlijk door Hasbro wordt verko

  • €8,00
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €8,00 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.fr FR €9,95 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €10,00 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €15,00 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Beyblade is een TV- en Manga-serie over schoolkinderen die hun klasgenoten en andere rivalen met een zelf aan te passen, draaiend stuk speelgoed bestrijden, dat ook afzonderlijk door Hasbro wordt verkocht. In de realiteit wint een speler het tollenpel als zijn Beyblade het langste draait. In het videospel bestuurt de speler zijn Beyblade en valt de tollen van tegenstanders aan met speciale bewegingen die ook in de TV-serie en de Manga voorkomen. Spelers kunnen in meer dan 100 missie-modi tegen rivalen uitkomen in Arcade (speelhal, verhaal), Practice (oefenen), Survival (overleven) en Mission (missie). Hier ontsluiten ze honderden nieuwe onderdelen door in het spel te vorderen en ze passen hun eigen Beyblades aan, gebruiken verschillende speciale aanvallen en slaan tot 3 verschillende eigen aangepaste Beyblades op.
You should also check
Mindjack
Mindjack
Akiba's Beat
Akiba's Beat
DOOM VFR
DOOM VFR
Lego Bionicle
Lego Bionicle