Calvin Tuckers Farm Animal Racing

0 Reviews
Ean: 5055377601317

Een knotsgekke cartoon race game boordevol humor voor de Nintendo Wii. Kruip achter het stuur als één van de acht maffe boerderij dieren om mee te racen in sterk uiteenlopende werelden. Zet je schrap w

  • €6,95
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €6,95 Nintendo Wii Buy it now!
Nedgame.nl NL €8,00 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €9,99 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Een knotsgekke cartoon race game boordevol humor voor de Nintendo Wii. Kruip achter het stuur als één van de acht maffe boerderij dieren om mee te racen in sterk uiteenlopende werelden. Zet je schrap want ieder circuit zit vol met verrassende elementen. Verzamel hoe ijzers om sneller te kunnen racen en gooi allerlei voorwerpen naar je tegenstanders om hen af te remmen, maar pas op van de modderplassen op de weg! Je kan zelf kiezen waar je een race gaat rijden. Op de boerderij, op een tropisch pirateneiland, in Egypte of zelfs op de Noordpool! Ook kan je in de tijd reizen. Zo speel je in de Middeleeuwen, of in de verre toekomst! Jij bepaalt het allemaal! Je kan alleen spelen of tegen je vrienden (max 4 spelers). Urenlang speelplezier voor de hele familie.
You should also check
Mugen Souls Z
Mugen Souls Z
Hori Slim Pouch
Hori Slim Pouch
  • Publisher Hori
  • Platform
Toukiden 2
Toukiden 2
Crush
Crush