Harvest Moon the Lost Valley

0 Reviews
Ean: 0045496528041

Tijdens een wandeling door de bergen kom je plotseling vast te zitten in een enorme sneeuwstorm, je vind uiteindelijk een schuilplaats door het horen van een mysterieuze stem. Wanneer je wakker word zi

  • €39,99
  • €48,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €39,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com NL €48,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €48,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Tijdens een wandeling door de bergen kom je plotseling vast te zitten in een enorme sneeuwstorm, je vind uiteindelijk een schuilplaats door het horen van een mysterieuze stem. Wanneer je wakker word zie je een Harvest Sprite die onder de sneeuw is bedolven. Je helpt de Harvest Sprite onder de sneeuw vandaan waarna hij je verteld dat alle seizoenen uit de vallei zijn verdwenen op de winter na. Om alle vier de seizoenen weer terug te brengen naar de vallei ga je de Harvest Sprite helpen. Samen met de bewoners van het dorp, de Harvest Sprites, de Harvest Godin en zelfs de koning van de Onderwereld zal je helpen met deze enorme taak. Je hebt nog nooit een Harvest Moon gespeeld zoals Harvest Moon the Lost Valley!
You should also check