Animal Crossing Let's Go to the City (Nintendo Selects)

0 Reviews
Ean: 0045496400118

Stel je eigen gemeenschap samen en ervaar het leven waar je altijd van gedroomd hebt in Animal Crossing: Let's Go to the City voor de Wii. Met dit nieuwste deel van de Animal Crossings serie kun je opn

  • €24,90
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Marketplace Informática ES €24,90 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €24,90 Nintendo Wii Buy it now!
CoolShop.nl NL €24,95 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon España Informática ES €27,76 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €28,00 Nintendo Wii Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Electronics IT €31,71 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €37,89 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Stel je eigen gemeenschap samen en ervaar het leven waar je altijd van gedroomd hebt in Animal Crossing: Let's Go to the City voor de Wii. Met dit nieuwste deel van de Animal Crossings serie kun je opnieuw je eigen stukje landelijke rust in het leven roepen. Echter, deze keer kun je ook kijken wat zich achter de horizon bevindt door op de bust te stappen en naar de grote stad te rijden, wanneer je maar wilt! In het idyllische stadje dat je zelf creëert kun je alles op je eigen tempo doen. Zoek een goede stek en ga lekker vissen, verken je omgeving, graaf fossielen op of breng elk moment dat je wakker bent door met het inrichten en versieren van je droomhuis - het is allemaal aan jou. Hoe je ook wilt leven, het wordt gegarandeerd pret om kennis te maken met de eigenaardige wezens die bij jou in het stadje wonen.
You should also check
Mindstorm
Mindstorm