My Sims

0 Reviews
Ean: 5030930057367

Ontmoet compleet nieuwe Sims op een compleet nieuw spelsysteem! MySims voor de Wii zorgt niet alleen voor een speelstijl die speelser en vrolijker is, maar herdefinieert de gameplay van de Sims-reeks z

  • €14,99
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €14,99 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €18,98 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €18,98 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €23,11 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €23,89 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Ontmoet compleet nieuwe Sims op een compleet nieuw spelsysteem! MySims voor de Wii zorgt niet alleen voor een speelstijl die speelser en vrolijker is, maar herdefinieert de gameplay van de Sims-reeks zodanig dat er een totaal nieuwe spelervaring ontstaat! MySims tilt het aanpassen van je personage naar een heel nieuw niveau. De Sims zelf lijken meer op karikaturen. het zijn bijna speelgoedachtige personages met grote hoofden en kleinere lichamen. Ondanks dat ze klein zijn, kun je ze echter genoeg uitstraling meegeven! Het aanpassen van je personage in MySims gaat namelijk erg ver. Wil je dat jouw Sim paardenstaarten heeft? En wat denk je van een hanenkam, of dreadlocks misschien? De mogelijkheden zijn eindeloos!
You should also check
Petz Beach
Petz Beach