Teenage Mutant Ninja Turtles (Nickelodeon)

0 Reviews
Ean: 5030917131769

De groene helden zijn terug om de wereld te redden in deze spectaculaire vechtgame voor de Nintendo 2DS en 3DS! Als de geschifte en op macht beluste Baxter Stockman mutanten en robots op de bevolking v

  • €14,99
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €14,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com NL €22,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €27,00 Nintendo 3DS Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €34,86 Nintendo 3DS Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €34,99 Nintendo 3DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De groene helden zijn terug om de wereld te redden in deze spectaculaire vechtgame voor de Nintendo 2DS en 3DS! Als de geschifte en op macht beluste Baxter Stockman mutanten en robots op de bevolking van New York afstuurt, is het de taak van de vier helden om zijn plannen te dwarsbomen. Speel als Leonardo, Raphael, Donatello en Michelangelo in dit avontuur waarin je je een weg moet hakken en slaan door de legers van Stockman. Gebruik de speciale vaardigheden van de Turtles, zoals Michelangelo's snelheid of Raphaels spierkracht, en wissel wanneer je maar wilt tussen de verschillende personages. Je kunt je krachten en vaardigheden verbeteren en ervaring opdoen door te trainen. Zo ontwikkel je nieuwe krachten voor het betere vechtwerk! In de verschillende missies kun je materialen verzamelen, die je in de schuilplaats van de Turtles kunt omvormen tot vernietigende nieuwe wapens!
You should also check
Mindstorm
Mindstorm