The World Ends With You

0 Reviews
Ean: 5060121822665

Er begint een race tegen de klok, want een catastrofe van apocalyptische proporties daalt neer op Tokio. Kun je de ramp voorkomen of is dit het einde van de wereld? Met een unieke visuele stijl, een aa

  • €39,99
  • €69,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €39,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com NL €43,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €45,99 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Er begint een race tegen de klok, want een catastrofe van apocalyptische proporties daalt neer op Tokio. Kun je de ramp voorkomen of is dit het einde van de wereld? Met een unieke visuele stijl, een aanstekelijke soundtrack en een vernieuwende toepassing van de Nintendo DS-eigenschappen, neemt The World Ends With You je mee naar een andere wereld, waarin alleen de hipste helden overleven. Je speelt de rol van graffitikunstenaar en fashion victim Neku, die op een dag wakker wordt met een verontrustend bericht op zijn telefoon. Als het hem niet lukt de gegeven missie uit te voeren, is het over zeven dagen met hem gedaan. Met zijn leven op het spel moet Neku de achterbuurten in en vechten voor zijn voortbestaan.
You should also check