Assassin's Creed Chronicles (verpakking Scandinavisch, game Engels)

0 Reviews
Ean: 3307215916292

Deze game zit verpakt in een Scandinavisch doosje maar is in-game in meerdere talen in te stellen, waaronder Engels. Of je nu een trouwe fan bent of voor het eerst kennismaakt met Assassin's Creed, in

  • €14,99
  • €39,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €14,99 Playstation 4 Buy it now!
CoolShop.nl NL €16,98 Playstation 4 Buy it now!
Shop4 (NL) NL €21,99 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €23,12 Playstation 4 Buy it now!
Amazon España Informática ES €26,59 Playstation 4 Buy it now!
Amazon Electronics IT €29,99 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Deze game zit verpakt in een Scandinavisch doosje maar is in-game in meerdere talen in te stellen, waaronder Engels. Of je nu een trouwe fan bent of voor het eerst kennismaakt met Assassin's Creed, in Chronicles ontdek je waarom deze serie een van de meest succesvolle uit de gamegeschiedenis is. Elk hoofdstuk markeert een nieuw begin met een nieuwe unieke held in een gedeelte van het Assassins Creed-universum dat je nog nooit eerder zag. Ieder verhaal uit de serie staat op zichzelf, maar de onderlinge banden versterken elkaar. De spanning van een Meester Assassin ervaar je dit keer in 2.5D. Een nieuwe dimensie, waarin je het sluipen, speuren, misleiden en moorden op een nog intensiever niveau beleeft. Word je tijdens je sluiptochten toch opgemerkt, dan is er altijd nog een stijlvolle manier om je vijanden uit te schakelen. Elke Assassin bied je een selectie aan wapens, gadgets en vechtstijlen, waardoor elke ervaring uniek zal zijn.
You should also check
Armored Core V
Armored Core V
Anthem
Anthem