Pokemon Snap (Duits)

0 Reviews
Ean: 0045496360290

Heb jij Pikachu altijd al eens in zijn natuurlijke omgeving willen zien? Met het spectaculaire spel Pokémon Snap, zul je veel Pokémon in het wild tegenkomen - niet met een Poke Ball, maar met een camer

  • €19,98
  • €109,25
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €19,98 Nintendo 64 Buy it now!
Amazon.fr FR €59,90 Nintendo 64 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €74,98 Nintendo 64 Buy it now!
Bol.com NL €109,25 Nintendo 64 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Heb jij Pikachu altijd al eens in zijn natuurlijke omgeving willen zien? Met het spectaculaire spel Pokémon Snap, zul je veel Pokémon in het wild tegenkomen - niet met een Poke Ball, maar met een camera! Sommige kiekjes zijn eenvoudig, zoals de foto van Pikachu die zich ontspant op het strand, maar andere zijn moeilijker, zoals het nemen van een foto van Pikachu op de rug van een zeldzame, vliegende Pokémon! In Pokémon Snap heb je een opdracht van Professor Oak, de wereldberoemde Pokémon professor. Hij heeft veel foto's nodig van Pokémon Island, waar je door zes fascinerende omgevingen reist op zoek naar alle Pokémon die je kunt vinden. Pidgey zweeft op je schouder mee op het strand. Diglett komt in de Tunnel tevoorschijn. Een groep Charmander rent je in de Vulkaan voorbij. En dat alleen in de eerste drie omgevingen!
You should also check
Xcom 2
Xcom 2