Darkness Within 2 The Dark Lineage

0 Reviews
Ean: 8718144470406

Darkness Within is een serie adventure games die zijn geinspireerd door de bekende Engelse horror schrijver H.P. Lovecraft. In &quot.The Dark Lineage&quot. het tweede en tevens laatste deel in

  • €1,99
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €1,99 PC Gaming Buy it now!
Lowlens NL €4,49 PC Gaming Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €7,06 PC Gaming Buy it now!
Shop4 (NL) NL €7,99 PC Gaming Buy it now!
cdkeys.com INT $10.49 PC Buy it now!
Amazon España Informática ES €13,41 PC Gaming Buy it now!
Amazon Electronics IT €18,46 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Darkness Within is een serie adventure games die zijn geinspireerd door de bekende Engelse horror schrijver H.P. Lovecraft. In ".The Dark Lineage". het tweede en tevens laatste deel in de Darkness Within serie, kruipen spelers wederom in de huid van politie detective Howard Loreid, die leed onder de paranormale gebeurtenissen die zich op hem leken te focussen in het eerste deel, "In Pursuit of Loath Nolder". Nu ontdekt Howard dat zijn eigen verschrikkelijke verleden op de een of andere wijze is verbonden met de waanzin die hem dreigt op te slokken.The Dark Lineage zal je meenemen naar plaatsen waar de dingen uit het verleden nog steeds rondwaren, en alle herinneringen die allang vergeten zouden moeten zijn nog steeds aanwezig zijn.
You should also check