Vampire Night

0 Reviews
Ean: 0711719345626

Ze slapen diep in het binnenste van de aarde. Zwijgend wachten ze in de duisternis. Na een slaap van driehonderd jaar ontwaken ze. En als dit gebeurt, zal er een schreeuw door het land klinken. Als de

  • €22,91
  • €30,19
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon Market Place Electronics IT €22,91 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €23,79 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €29,19 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €30,19 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Ze slapen diep in het binnenste van de aarde. Zwijgend wachten ze in de duisternis. Na een slaap van driehonderd jaar ontwaken ze. En als dit gebeurt, zal er een schreeuw door het land klinken. Als de zombies tot leven komen, zal niemand rusten en niemand slapen, behalve in de dood. Twee zullen komen om de onsterfelijke te verslaan. Alleen zij kunnen het bloedvergieten stoppen, want alleen zij die hun vijand kennen, hebben de kracht deze te vernietigen. In Vampire Night, het nieuwste schietspel van Namco voor de PlayStation 2, word je meegenomen naar het hart van vampierenland. Het spel is ontwikkeld door Wow - het team achter Sega's House of the Dead - en heeft alle angstaanjagende elementen van de arcadeversie, maar met verbeterde graphics en een groot aantal nieuwe mogelijkheden.
You should also check
Vampire Night
Vampire Night
Demon Gaze
Demon Gaze
Quantum Redshift
Quantum Redshift