Tales of Phantasia

0 Reviews
Ean: 0045496736910

Als de jonge avonturiers Cress en Chester terugkeren naar hun woonplaats treffen ze hun dorp verwoest en hun families afgeslacht aan. Ze zweren de monsters die daarvoor verantwoordelijk waren te vinden

  • $49.99
  • $122.90
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Amazon.com US $49.99 GameBoy Advance Buy it now!
Nedgame.nl NL €49,99 GameBoy Advance Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €69,98 GameBoy Advance Buy it now!
Bol.com NL €119,90 GameBoy Advance Buy it now!
Fnac Marketplace FR €119,90 GameBoy Advance Buy it now!
Bol.com (BE) BE €122,90 GameBoy Advance Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Als de jonge avonturiers Cress en Chester terugkeren naar hun woonplaats treffen ze hun dorp verwoest en hun families afgeslacht aan. Ze zweren de monsters die daarvoor verantwoordelijk waren te vinden. Zo begint een onvergetelijk role-playing avontuur! De game was eerder al een gigantische hit op de SNES in Japan, en nu kun je zelf de eerste Tale of Phantasia gaan ontdekken. Gedetailleerde vechtsequenties, prima geanimeerde personages, en een vechtsysteem om je reacties tot het uiterste te testen. Geef je team van drie avonturiers bevelen met tactische precisie en bestuur vervolgens direct de centrale held Cress. Je moet alert blijven bij het verkenennen van kerkers, spelonken en andere duistere plaatsen tijdens de zoektocht naar de tovenaar die jouw dorp verwoestte.
You should also check
Inversion
Inversion
Crackdown 3
Crackdown 3
Rad Rodgers
Rad Rodgers
Tetris Ultimate
Tetris Ultimate
Gravel
Gravel
MXGP 3
MXGP 3