Pangya! Golf with Style

0 Reviews
Ean: 0045496363185

De golfsport krijgt een hele nieuwe dimensie zodra je het beoefent op het magische eiland Pangya. Schakel heksen en dolfijnen in als caddie, golf in toverkastelen, verraderlijke ijslandschappen en zelf

  • €4,99
  • €49,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com NL €10,00 Nintendo Wii Buy it now!
Bol.com (BE) BE €15,00 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €24,99 Nintendo Wii Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €29,99 Nintendo Wii Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
De golfsport krijgt een hele nieuwe dimensie zodra je het beoefent op het magische eiland Pangya. Schakel heksen en dolfijnen in als caddie, golf in toverkastelen, verraderlijke ijslandschappen en zelfs aan boord van een vloot marineschepen. Hier kan je ballen slaan die de zwaartekracht trotseren. Tel hierbij de zeer realistische golfswing op die mogelijk wordt gemaakt door de Wii-afstandsbediening en je hebt een ervaring om nooit meer te vergeten. Door het rijke fantasie-element is Pangya! Golf with Style duidelijk geen standaard golfspel, maar alle plezier van klassieke golfsimulaties is desondanks aanwezig. Je moet dus rekening houden met bunkers, waterhindernissen en windsnelheid bij het kiezen van de juiste club. De kracht en richting van je slag worden bepaald door je swing, waarbij je met een subtiele draai van je pols effecten zoals spin kunt toevoegen.
You should also check
Culdcept Revolt
Culdcept Revolt