Worms Open Warfare 2

0 Reviews
Ean: 4005209093330,0785138361277

Ga de strijd aan met spelers uit de hele wereld in multiplayergevechten met historische en futuristische thema's, en een Worms-knipoog. De ongewervelde wormpjes glibberen maar door, van de Spaanse sche

  • €9,99
  • €28,60
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Sony PSP Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €27,99 Sony PSP Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €28,60 Sony PSP Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Ga de strijd aan met spelers uit de hele wereld in multiplayergevechten met historische en futuristische thema's, en een Worms-knipoog. De ongewervelde wormpjes glibberen maar door, van de Spaanse schepen in Pirates! tot de met laserstralen schietende ruimteschepen in Space War! Naast het klassieke speltype Deathmatch bevat het spel ook nieuwe speltypen voor een of meerdere spelers, zoals Rope Race, Fort en Puzzle. In dat laatste speltype moet je nieuwe strategieen gebruiken om je tegenstanders te verslaan. Het spel bevat nieuwe wapens (zoals de Bunker Buster en Buffalo of Lies), maar ook opties om het landschap en je teamvlag te veranderen. De aangepaste grafzerken, hoeden en overwinningsdansjes ronden het wormige geheel af.
You should also check
Star Ocean Integrity and Faithlessness
Star Ocean Integrity and Faithlessness
The Witch and the Hundred Knight
The Witch and the Hundred Knight