Yoshi Touch and Go

0 Reviews
Ean: 0045496735258

Een van de Dual Screen techdemo's die tijdens de E3 2004 aan het publiek werd getoond, was Balloon Trip, met Yoshi en Baby Mario in de hoofdrol. De naam Balloon Trip is vervangen voor Yoshi Touch 'n Go

  • €23,99
  • €76,29
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €23,99 Nintendo DS Buy it now!
Bol.com (BE) BE €25,99 Nintendo DS Buy it now!
Nedgame.nl NL €29,99 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.com US $48.88 Nintendo DS Buy it now!
Amazon.fr FR €62,89 Nintendo DS Buy it now!
Fnac Marketplace FR €76,29 Nintendo DS Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Een van de Dual Screen techdemo's die tijdens de E3 2004 aan het publiek werd getoond, was Balloon Trip, met Yoshi en Baby Mario in de hoofdrol. De naam Balloon Trip is vervangen voor Yoshi Touch 'n Go. Voor de rest is er weinig veranderd. Yoshi Touch & Go bestaat uit verschillende uitdagingen, waarin de speler Baby Mario veilig aan de grond moet zetten. Baby Mario zweeft namelijk naar beneden, en door met de stylus op het onderste scherm wolkjes te tekenen, zorg je er voor dat Baby Mario niet te pletter valt. Naast het plaatsen van wolken, kun je ook vijanden uitschakelen door er een cirkel om heen te tekenen zodat ze in een luchtbel terecht komen. Dit levert, net als het tekenen van een lijntje door het beeld om munten te vangen, punten op.
You should also check
The Division
The Division
Azada
Azada