Star Wars Starfighter

0 Reviews
Ean: 0023272655358

Het Star Wars-debuut op PS2 heet Starfighter, een intens spel dat de prestigieuze naam LucasArts eer aandoet. Vanzelfsprekend heeft dit spel enkele van de beste special effects die je op het systeem ku

  • €9,99
  • €39,00
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €9,99 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €14,99 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €14,99 Playstation 2 Buy it now!
Amazon.fr FR €29,00 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Marketplace Libros ES €39,00 Playstation 2 Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €39,00 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Het Star Wars-debuut op PS2 heet Starfighter, een intens spel dat de prestigieuze naam LucasArts eer aandoet. Vanzelfsprekend heeft dit spel enkele van de beste special effects die je op het systeem kunt tegenkomen. Je speelt een van drie ruimtepiloten die Naboo tegen de kwaadaardige Trade Federation moeten beschermen. Je onderneemt verschillende missies waarin je een immens en gevarieerd ruimtelandschap bereist, maar waarin ook overal gevaar op de loer ligt. Het spel kent meer dan vijftig vijandelijke voertuigen en schurken. Je hebt een scherp oog nodig om te bepalen waar het veilig is en waar niet. Als je eenmaal de vijand op het spoor bent, dan zal er spoedig een intens schietfestijn volgen. En deze keer is het menens!
You should also check
This is the Police 2
This is the Police 2