Burnout Paradise The Ultimate Box

0 Reviews
Ean: 5030930067151

Geef het woord actie een nieuwe betekenis. In Burnout Paradise bepaal jij wat er wanneer en waar gebeurt! Geniet van de vrijheid op het wegennet van Paradise City. Race via de drukke snelwegen van de s

  • €7,49
  • €14,95
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Lowlens NL €7,49 PC Gaming Buy it now!
Bol.com NL €10,99 PC Gaming Buy it now!
Bol.com (BE) BE €10,99 PC Gaming Buy it now!
Shop4 (NL) NL €12,49 PC Gaming Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €14,95 PC Gaming Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Geef het woord actie een nieuwe betekenis. In Burnout Paradise bepaal jij wat er wanneer en waar gebeurt! Geniet van de vrijheid op het wegennet van Paradise City. Race via de drukke snelwegen van de stadstraten naar de kronkelende bergweggetjes: de omgeving is er om door jou ontdekt te worden.
De Ultimate Box bevat naast de originele game ook de 'Party'-addon en de al eerder uitgebrachte downloadable content, Cagney en Bikes.

De 'Party-addon' is een echte partygame-versie van Burnout Paradise. Het is een offline-multiplayer speltype waarin spelers tegen elkaar kunnen racen, maar ook elkaars stunten overtreffen. Het bevat tientallen opdrachten, die bedoelt zijn voor maximaal acht spelers. Genoeg redenen om er een feestje van te bouwen.
You should also check
Titan Quest
Titan Quest