Die Hard Vendetta

0 Reviews
Ean: 3348542169838

Voor John McClane, de man die verzekeringsmaatschappijen nog voor het ontbijt failliet kan laten gaan, is het leven weer normaal geworden. Zijn dochter is in zijn voetsporen getreden en is ook politiea

  • €4,99
  • €29,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Nedgame.nl NL €4,99 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com NL €10,00 Playstation 2 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €17,10 Playstation 2 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Voor John McClane, de man die verzekeringsmaatschappijen nog voor het ontbijt failliet kan laten gaan, is het leven weer normaal geworden. Zijn dochter is in zijn voetsporen getreden en is ook politieagent geworden, en alles lijkt rustig in de straten van Los Angeles. Tenminste, totdat het verleden hem weer inhaalt. Het ziet er naar uit dat de tijd gekomen is om dat vieze hemd weer tevoorschijn te halen. Die Hard: Vendetta is een compleet nieuw hoofdstuk in de Die Hard sage. Dit actieavontuur zet je in de schoenen (ja, deze keer draagt hij ze) van John McClane zelf, met als opdracht de stad schoon te vegen in zijn bekende verwoestende stijl. Net als in de film spelen listigheid en tactiek een even grote rol in Die Hard: Vendetta als goed kunnen schieten.
You should also check
RiMe
RiMe
Lost Sphear
Lost Sphear