Onrush Day One Edition

0 Reviews
Ean: 4020628770532

Arcade racing is terug! Onrush herschrijft de raceregels en smijt spelers in een competitie waar plezier net zo belangrijk is als het gevecht om de eerste plaats. Onrush is een sport gemaakt door en vo

  • €11,49
  • €19,99
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
Bol.com NL €11,49 Playstation 4 Buy it now!
Bol.com (BE) BE €11,59 Playstation 4 Buy it now!
Amazon.co.uk GB £18.04 Playstation 4 Buy it now!
Amazon.de DE €19,99 Playstation 4 Buy it now!
Amazon.fr FR €19,99 Playstation 4 Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Arcade racing is terug! Onrush herschrijft de raceregels en smijt spelers in een competitie waar plezier net zo belangrijk is als het gevecht om de eerste plaats. Onrush is een sport gemaakt door en voor fans en gaat over het achtervolgen van de ultieme adrenalinerush - en niet alleen je rivalen.

All-in actie
Onrush is een contactsport. Veilig spelen is geen optie, wanneer je het opneemt tegen een hoop felle tegenstanders in de gevaarlijke omgevingen. Je zal door gebruik te maken van gewaagde takedowns, teammanoeuvres en wilde stunts, alles op het spel moeten zetten om te winnen.

De ultieme payoff
Beleef de rush! De Rush-modus is de ultieme manifestatie van snelheid en kracht - een intense en onstopbare kracht die je de spannendste momenten en takedowns belooft. Rush is een enorme adrenalinestoot waar je steeds weer naar hunkert, of je nu helemaal los gaat of je liever je teamgenoten beschermt.

Een nieuw soort racen
Denk je al te weten wat te verwachten van de voertuigen van Onrush? Denk dan nog maar eens na. Je kan kiezen uit acht verschillende voertuigklassen, die elk hun eigen handeling, eigenschappen en karakteristieken hebben. Wat je ook kiest, wees gerust: je kan je verwachten aan de rit van je leven.
You should also check
Quantum Redshift
Quantum Redshift
ReCore
ReCore
Nintendo Switch - Grey
Nintendo Switch - Grey
Mugen Souls Z
Mugen Souls Z
Hori Slim Pouch
Hori Slim Pouch
  • Publisher Hori
  • Platform