Super Lucky's Tale

0 Reviews
Ean: 0889842216332

Speel als Lucky, een altijd optimistische, energieke en aaibare held die zijn innerlijke kracht wil ontdekken en zijn zus moet helpen om het Book of Ages terug te krijgen van Jinx. Jinx is een manipula

  • $9.08
  • €51,01
Note: We try to update the prices as often as possible, but sometimes they might be different on our partner's websites.

Offers

Shop Country Price Platform
instant-gaming.com INT $9.08 PC Buy it now!
Nedgame.nl NL €19,98 Xbox One Buy it now!
HumbleBundle INT $19.98 PC Buy it now!
Bol.com NL €23,00 Xbox One Buy it now!
Bol.com (BE) BE €23,00 Xbox One Buy it now!
Amazon Market Place Electronics IT €26,50 Xbox One Buy it now!
Amazon.fr FR €28,75 Xbox One Buy it now!
Amazon Marketplace Informática ES €51,01 Xbox One Buy it now!
Sponsors
Free lottery wins the prize, UP 80% off for XMAS best deals - Merry Xmas!
Hundreds of games for only 0.50€
description
Speel als Lucky, een altijd optimistische, energieke en aaibare held die zijn innerlijke kracht wil ontdekken en zijn zus moet helpen om het Book of Ages terug te krijgen van Jinx. Jinx is een manipulatieve en mysterieuze schurk die de wereld probeert te hervormen, maar waarom eigenlijk.

Onvoorspelbare uitdagingen
Test je vaardigheden met kermisachtige minigames en zenuwslopende hindernisbanen. Daarnaast zijn er Jinx Levels, verrassingen die beginnen wanneer je ze het minst verwacht, en die Lucky voor zijn leven laten spelen. Graaf verborgen geheimen van nieuwe werelden vrij met Lucky's unieke moves. Duik in verraderlijke vossenholen of test je skills in lastige side-scrolling uitdagingslevels om extra beloningen vrij te spelen.

Een hilarische cast in een stralende, kleurrijke wereld
Lucky moet de confrontatie aangaan met de beruchte Kitty Litter, de ondeugende kinderen van Jinx. Het zijn eigenzinnige schurkjes die de plannen van Jinx misschien niet helemaal goed begrijpen. Lucky ontmoet onderweg ook vrienden en bondgenoten. Hij ontmoet verdwaalde yeti's, Kooky Spookies, een dorp met boerenwormen en andere kleurrijke vrienden die in het Book of Ages leven.

Een avontuur voor alle leeftijden
Herbeleef de hoogtijdagen van klassieke platformers met uitdagingen waar spelers van elk ervaringsniveau en elke leeftijd van kunnen genieten.
You should also check
Hori 3DS Wheel
Hori 3DS Wheel